RÓLUNK

Irodánk Kaposváron működik

Munkánk azonban nem korlátozódik Somogy megyére, a mai online világban a folyamatos változásokhoz igazodva és az aktuális szabályozásokat és jogi elvárásokat követve az ország minden területéről fogadjuk ügyfeleinket.

Teljes körű szolgáltatást vállalunk

Könyvelési feladatok ellátása egyéni vállalkozók, civil szervezetek, gazdasági társaságok, társasházak számára, bevallások készítése (NAV, OBH, KOZ, HIPA, KSH), éves beszámolók összeállítása és közzététele, bérszámfejtés, járulékbevallások készítése, küldése.

Egyéb munkaügyi feladatok, bejelentések, bevallások készítése és benyújtása az adóhivatal felé, élelmiszer felügyeleti bevallások készítése, agrárkamarai tagdíj bevallások készítése.

Ügyfelek folyamatos tájékoztatása feladataikról, kötelezettségeikről.

Image

Innovatív, ügyfélközpontú könyvelés

Innovatív, ügyfélközpontú könyvelési szolgáltatással olyan többletszolgáltatást tudunk az ügyfeleinknek nyújtani, ami segíti a vezetői döntéseket, naprakész információt nyújtanak.

A számviteli törvények folyamatos változásaira való azonnali reagálást folyamatos képzésekkel tartjuk szinten a hatékony és minőségi munkavégzés érdekében.

A szolgáltatás garanciája feltételezi a rendszeres ellenőrzést, mely cégünk napi munkájának része. Ehhez ügyfeleink elégedettsége folyamatosan visszacsatolást biztosít.

Fontosnak tartjuk a személyre szabott ajánlatok kialakítását, a hiteles és meggyőző teljesítést, korrekt ügyfélkapcsolatot.

CSAPATUNK

 

Image

Zsuzsi

Image

Ildikó

Image

Brigi

Image

Kinga

Image

Márti